Restaurant Juffrouw Tok Didam

Bij Restaurant Juffrouw Tok in Didam (bij Zevenaar - Gelderland) kun je genieten van onze heerlijke kipspecialiteiten of andere gerechten. Van onze bekende Kip Piri Piri tot een compleet driegangenmenu. Ons restaurant ligt aan de rand van Didam, midden in het groen, en is gemakkelijk bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, zelfs voor bussen.
 

Kindvriendelijk restaurant in Didam met ruime speelkamer


Ook voor kinderen is Restaraunt Juffrouw Tok Didam dé plek om uit eten te gaan. Zij kunnen heerlijk smikkelen van ons speciale kindermenu. Bovendien mogen de kids zich uitleven in onze aparte kinderkamer. Met speelgoed, een minibioscoop en de grootste ballenbak van Nederland. Zo kunnen de volwassenen ongestoord (verder) eten.
 

Voedselallergieën geen probleem


Ben je allergisch voor bepaalde voedselbestanddelen? Geen probleem bij Restaurant Juffrouw Tok Didam. Wel is het fijn als je dit even van tevoren meldt. Dan krijg je ons allergenenoverzicht en kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Onze Kip Piri Piri is in elk geval glutenvrij, dankzij het grillen.
 

Gratis wifi


Restaurant Juffrouw Tok Didam biedt alle gasten gratis wifi. Handig als je nog even wat moet regelen. En leuk voor de kinderen als zij online spelletjes willen doen.
Online reserveren
Juffrouw Tok

Partycentrum Boszicht

Pal naast Restaurant Juffrouw Tok Didam ligt ons Partycentrum Boszicht voor feesten en partijen in Didam (Gelderland). Daar kun je terecht voor alle feesten: van recepties, partijen, bruiloften, familiefeesten of personeelsfeesten tot seminars en congressen.
Kijk voor uitgebreide informatie op partycentrumboszicht.nl.
Meer over ons partycentrum

Openingstijden

Maandag
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
vanaf 17:00 uur

Donderdag
vanaf 17:00 uur

Vrijdag
vanaf 17:00 uur

Zaterdag
vanaf 16:00 uur

Zondag
vanaf 14:30 uur


Onze keuken is geopend tot 21:00 uur.


Gewijzigde openingstijden

21 mei 2018
vanaf 14:30 uur

Contactgegevens

Tolweg 9

6942 HX  Didam


Telefoon

E-mail

Reserveer


Directie: Martine Lüneman en Marjo Jansen

De gastvrouwen van Juffrouw Tok Didam

Juffrouw Tok Didam wordt gemanaged door Martine Lüneman en Marjo Jansen. Martine en Marjo: "Wat ons werk zo boeiend maakt? De goede samenwerking, ons superleuke team en het werk zelf. Wij genieten ervan als mensen hier lekker eten, een leuke avond hebben en dan blij de deur uitgaan. Ons personeel werkt met een glimlach. Daardoor vinden mensen het hier altijd vrolijk en gezellig. Verder vinden wij de combinatie met andersoortige gasten leuk: touringcars met vakantiegangers die hier komen eten, of grote feesten in ons partycentrum. Wij houden van horeca en genieten er nog elke dag van."
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kans maken op een prijs bij Juffrouw Tok?Lees verder

Verjaardagsactie

Zou je tijdens je verjaardag van een gratis hoofdgerecht Kip Piri Piri willen genieten?Lees verder

Spaaractie

Bij elke € 15,- die u bij Juffrouw Tok besteedt, krijg je een spaarzegel voor je spaarkaart.Lees verderDeel deze pagina