Restaurant Juffrouw Tok Didam


Reserveren bij Juffrouw Tok Didam
Wilt u een tafel reserveren bij Juffrouw Tok Didam? Dat kan eenvoudig online. Houd er echter rekening mee dat op sommige dagen, vanwege de vele reserveringen, online reserveren niet mogelijk is. In dat geval kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Bel ons gerust, zelfs als online reserveren niet lukt. Samen vinden we wellicht toch nog een plekje voor u, zodat u heerlijk kunt komen eten.

Bij Restaurant Juffrouw Tok in Didam (bij Zevenaar - Gelderland) kun je genieten van onze heerlijke kipspecialiteiten of andere gerechten. Van onze bekende Kip Piri Piri tot een compleet 3 gangenmenu. Ons restaurant ligt aan de rand van Didam, midden in het groen, en is gemakkelijk bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, zelfs voor bussen.

Aan het einde van het jaar verzorgt Restaurant Juffrouw Tok Didam ook uw kerstcatering. Klik hier voor meer informatie.
 

Kindvriendelijk restaurant in Didam met ruime speelkamer


Ook voor kinderen is Restaurant Juffrouw Tok Didam dé plek om uit eten te gaan. Zij kunnen heerlijk smikkelen van ons speciale kindermenu. Bovendien mogen de kids zich uitleven in onze aparte kinderkamer. Met speelgoed, een minibioscoop en de grootste ballenbak van Nederland. Zo kunnen de volwassenen ongestoord (verder) eten.
 

Voedselallergieën geen probleem


Ben je allergisch voor bepaalde voedselbestanddelen? Geen probleem bij Restaurant Juffrouw Tok Didam. Wel is het fijn als je dit van tevoren meldt. Dan krijg je ons allergenenoverzicht en kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Onze Kip Piri Piri is in elk geval glutenvrij, dankzij het grillen.
 

Gratis wifi


Restaurant Juffrouw Tok Didam biedt alle gasten gratis wifi. Handig als je nog even wat moet regelen. En leuk voor de kinderen als zij online spelletjes willen doen.
Online reserveren
Juffrouw Tok

Partycentrum Boszicht

Pal naast Restaurant Juffrouw Tok Didam ligt ons Partycentrum Boszicht voor feesten en partijen in Didam (Gelderland). Daar kun je terecht voor alle feesten: van recepties, partijen, bruiloften, familiefeesten of personeelsfeesten tot seminars en congressen.
Kijk voor uitgebreide informatie op partycentrumboszicht.nl.
Meer over ons partycentrum

Vacature: Medewerker bediening

Als medewerker bediening zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Jij serveert de drankjes en gerechten uit, je adviseert indien nodig en je voert alle bijkomende zaken uit welke zich aandienen. Waar blink jij in uit? Dat bepaal je ...
Meer over deze vacature

Vacature: Keukenmedewerker / Kok

Als keukenmedewerker / kok ben jij onmisbaar in de keuken. Je zorgt voor de mise- en place, bereidt gerechten, verzorgt de opmaak van de borden voor de gasten, maakt schoon en helpt mee in de spoelkeuken. We zoeken samen met jou naar de ...
Meer over deze vacature

Openingstijden

Maandag
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
17:00 - 20:30

Donderdag
17:00 - 20:30

Vrijdag
17:00 - 20:30

Zaterdag
16:00 - 20:30

Zondag
14:30 - 20:3027 april 2024
20:00 uur gesloten
Gewijzigde openingstijden

18 sep 2024
Gesloten

Contactgegevens

Tolweg 9

6942 HX  Didam


Telefoon

E-mail

Reserveer

Take Away


Directie: Marjo Jansen

De gastvrouw van Juffrouw Tok Didam

Juffrouw Tok Didam wordt gemanaged door Marjo Jansen. Marjo: "Wat mijn werk zo boeiend maakt? De goede samenwerking, ons superleuke team en het werk zelf. Ik geniet ervan als mensen hier lekker eten, een leuke avond hebben en dan blij de deur uitgaan. Het personeel werkt met een glimlach. Daardoor vinden mensen het hier altijd vrolijk en gezellig. Verder vind ik de combinatie met andersoortige gasten leuk: touringcars met vakantiegangers die hier komen eten, of grote feesten in ons partycentrum. Ik houd van horeca en geniet er nog elke dag van."
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam
Juffrouw Tok Didam

Verjaardagsactie

Zou je tijdens je verjaardag van een gratis hoofdgerecht Kip Piri Piri willen genieten?Lees verder

Spaaractie

Bij elke € 15,- die u bij Juffrouw Tok besteedt, krijg je een spaarzegel voor je spaarkaart.Lees verder

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kans maken op een prijs bij Juffrouw Tok?Lees verderDeel deze pagina