Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel


Juffrouw Tok in Scherpenzeel is een mooi familierestaurant in een landelijke omgeving. De voormalige oude schuur met houten spanten en riet is heel sfeervol. Binnen is de inrichting warm en gezellig, met open haard. Buiten is er zowel voor als achter een terras met mooi uitzicht. Bij ons kun je genieten van malse kip Piri Piri van de houtskoolgrill. Daarnaast serveren wij andere vleesgerechten en een vegetarisch menu. Onze kiprestaurant ligt aan de rand van bungalowpark ‘Landgoed Ruwinkel’, bekend om zijn mooie wandel- en fietstochten. Zowel vakantiegasten als gasten van buiten zijn van harte welkom. Je kunt gratis parkeren bij het recreatiepark, vlak bij ons restaurant.
 

Kindvriendelijk restaurant met speelhoek


Kinderen zijn van harte welkom bij Juffrouw Tok Scherpenzeel. Ons kiprestaurant serveert een speciaal kindermenu. Ook is er voor de kids een speelhoekje. Daar kunnen ze zich vermaken met bordspelletjes (behendigheidsspelletjes), kleurplaten en tekenfilms.
 

Voedselallergieën geen probleem


Ben je allergisch voor bepaalde voedselbestanddelen? Geen probleem bij Juffrouw Tok Scherpenzeel. Wel is het fijn als je dit even van tevoren meldt. Dan krijg je ons allergenenoverzicht en kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Onze Kip Piri Piri is in elk geval glutenvrij, dankzij het grillen.
 

Gratis wifi


Juffrouw Tok Scherpenzeel biedt alle gasten gratis wifi. Handig als je nog even wat moet regelen. En leuk voor de kinderen als zij online spelletjes willen doen.
Online reserveren

Ook voor besloten partijen en groepsdiners

Voor partijen van 25 tot 70 personen of besloten familiediners kun je een aparte ruimte reserveren: de achterzijde van ons restaurant. Daar zit je ’s winters gezellig bij de open haard; bij mooi weer kun je lekker buiten op het terras zitten, met uitzicht op de vijver met fontein. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.
Vraag naar de mogelijkheden

Openingstijden

Maandag
vanaf 16:00 uur

Dinsdag
vanaf 16:00 uur

Woensdag
vanaf 16:00 uur

Donderdag
vanaf 16:00 uur

Vrijdag
vanaf 16:00 uur

Zaterdag
vanaf 16:00 uur

Zondag
vanaf 16:00 uur


Onze keuken is geopend tot 21:00 uur.
Take Away is mogelijk tot 20:00 uur.
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel

Spaaractie

Bij elke € 15,- die u bij Juffrouw Tok besteedt, krijg je een spaarzegel voor je spaarkaart.Lees verder

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kans maken op een prijs bij Juffrouw Tok?Lees verder

Verjaardagsactie

Zou je tijdens je verjaardag van een gratis hoofdgerecht Kip Piri Piri willen genieten?Lees verderDeel deze pagina