Restaurant Juffrouw Tok Scherpenzeel

Juffrouw Tok in Scherpenzeel is een mooi familierestaurant in een landelijke omgeving. De voormalige oude schuur met houten spanten en riet is heel sfeervol. Binnen is de inrichting warm en gezellig, met open haard. Buiten is er zowel voor als achter een terras met mooi uitzicht. Bij ons kun je genieten van malse kip Piri Piri van de houtskoolgrill. Daarnaast serveren wij andere vleesgerechten en een vegetarisch menu. Onze kiprestaurant ligt aan de rand van bungalowpark ‘Landgoed Ruwinkel’, bekend om zijn mooie wandel- en fietstochten. Zowel vakantiegasten als gasten van buiten zijn van harte welkom. Je kunt gratis parkeren bij het recreatiepark, vlak bij ons restaurant.
 

Kindvriendelijk restaurant met speelhoek


Kinderen zijn van harte welkom bij Juffrouw Tok Scherpenzeel. Ons kiprestaurant serveert een speciaal kindermenu. Ook is er voor de kids een speelhoekje. Daar kunnen ze zich vermaken met bordspelletjes (behendigheidsspelletjes), kleurplaten en tekenfilms.
 

Voedselallergieën geen probleem


Ben je allergisch voor bepaalde voedselbestanddelen? Geen probleem bij Juffrouw Tok Scherpenzeel. Wel is het fijn als je dit even van tevoren meldt. Dan krijg je ons allergenenoverzicht en kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Onze Kip Piri Piri is in elk geval glutenvrij, dankzij het grillen.
 

Oplaadpunt voor elektrische auto's


Wij hebben 4 laadpunten voor elektrische auto's, zodat je tijdens je diner de auto kunt opladen.
Online reserveren

Ook voor besloten partijen en groepsdiners

Voor partijen van 25 tot 70 personen of besloten familiediners kun je een aparte ruimte reserveren: de achterzijde van ons restaurant. Daar zit je ’s winters gezellig bij de open haard; bij mooi weer kun je lekker buiten op het terras zitten, met uitzicht op de vijver met fontein. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken.
Vraag naar de mogelijkheden

Vacature: Leidinggevende bediening

Een baan als leidinggevende bij Juffrouw Tok Scherpenzeel is geen dag hetzelfde, maar we geven je wel een inschatting van je belangrijkste taken:   Je stuurt het team van Juffrouw Tok aan. Het is je taak om zowel je collega’s als de ...
Meer over deze vacature

Vacature: Medewerkers voor de bediening

Als medewerker bediening zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Jij serveert de drankjes en gerechten uit, je adviseert indien nodig en je voert alle bijkomende zaken uit welke zich aandienen. Waar blink jij in uit? Dat bepaal je ...
Meer over deze vacature

Openingstijden

Maandag
16:00 - 21:00

Dinsdag
16:00 - 21:00

Woensdag
16:00 - 21:00

Donderdag
16:00 - 21:00

Vrijdag
16:00 - 21:00

Zaterdag
16:00 - 21:00

Zondag
16:00 - 21:0027 april 2024
20:00 uur gesloten


Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel
Juffrouw Tok Scherpenzeel

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kans maken op een prijs bij Juffrouw Tok?Lees verder

Spaaractie

Bij elke € 15,- die u bij Juffrouw Tok besteedt, krijg je een spaarzegel voor je spaarkaart.Lees verder

Verjaardagsactie

Zou je tijdens je verjaardag van een gratis hoofdgerecht Kip Piri Piri willen genieten?Lees verderDeel deze pagina