Partycentrum Boszicht

Pal naast Juffrouw Tok Didam ligt ons Partycentrum Boszicht. Daar kun je terecht voor alle feesten: van recepties, partijen, bruiloften, familiefeesten of personeelsfeesten tot seminars en congressen.
 

Voor feesten en partijen


Wij zouden het dan ook erg leuk vinden als wij ook jouw bruiloft, personeelsfeest, presentatieavond of receptie mogen organiseren. Een bruiloft zonder orkest, is als een bedrijfsfeest zonder thema of activiteit. Natuurlijk zijn er genoeg uitzonderingen die de regel bevestigen, maar onze ervaring leert dat een bedrijfsfeest met een voor jouw bedrijf op maat gesneden programma een goede formule is.
 

Wat mag je verwachten van Partycentrum Boszicht?


Deze vraag blijft bij ons open. In overleg met jou wordt namelijk je (bedrijfs)feest samengesteld. Wij adviseren je graag wat betreft de samenstelling van het programma. Natuurlijk kun je kiezen voor een complete avond zoals in onze informatiemap doordacht is uitgewerkt. Wij willen echter niets opdringen en willen voor wat betreft het verloop van de avond alle vrijheid geven met betrekking tot programmering. Voor welke avond je ook kiest, de avond zal plaatsvinden in een ongedwongen sfeer. Wij zullen zorgdragen voor een correcte uitvoering, zodat je een onvergetelijke avond zult beleven.
 

Informatie


Wij hebben veel verschillende mogelijkheden voor jouw feest of bijeenkomst. Wij hebben een aantal hiervan opgenomen in onze informatiemap. Deze informatiemap kun je aanvragen door te bellen naar: 0316 221312 of download de informatiemap.
Partycentrum Boszicht
Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact op of kom langs voor een vrijblijvende offerte.
Vraag naar de mogelijkheden

Contactgegevens

Telefoon

E-mail

Partycentrum Boszicht
Partycentrum Boszicht
Partycentrum Boszicht
Partycentrum Boszicht
Partycentrum BoszichtDeel deze pagina