Restaurant Juffrouw Tok Eindhoven

Juffrouw Tok in Eindhoven ligt aan de rand van het centrum. Ons populaire familierestaurant is gemakkelijk bereikbaar. Parkeren kan direct achter ons restaurant, op het (betaalde) parkeerterrein De Rungraaf. Via onze achteringang sta je dan in twee tellen binnen. In ons kiprestaurant kun je genieten van onze specialiteit: heerlijke Kip Piri Piri van de houtskoolgrill. Maar ook onze andere gerechten zijn echte aanraders. ‘s Zomers kun je lekker buiten zitten op ons terras; ‘s winters is het gezellig bij de open haard. Juffrouw Tok Eindhoven is al sinds 1998 hét adres voor gezellige etentjes of feestjes met de hele familie. En voor feestelijke etentjes met het hele bedrijf.
 

Kindvriendelijk restaurant met speelkamer


Ook kinderen gaan graag uit eten bij Juffrouw Tok Eindhoven. Ons kindvriendelijke restaurant biedt speciale kindergerechten. En wij hebben een aparte kinderkamer. Daar kunnen de kids fijn tv-kijken, spelen of kleuren, terwijl de volwassenen rustig (verder) eten.
 

Voedselallergieën geen probleem


Ben je allergisch voor bepaalde voedselbestanddelen? Geen probleem bij Juffrouw Tok. Wel is het fijn als je dit van tevoren meldt. Dan krijg je ons allergenenoverzicht en kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Onze Kip Piri Piri is in elk geval glutenvrij, dankzij het grillen.
 

Gratis wifi


Juffrouw Tok Eindhoven biedt alle gasten gratis wifi. Handig als je nog even wat moet regelen. En leuk voor de kinderen als zij online spelletjes willen doen.
Online reserveren

Besloten etentjes en feestjes

Juffrouw Tok Eindhoven wordt vaak gebruikt voor besloten (familie)etentjes en bedrijfsfeesten. De voorzaal is geschikt voor gezelschappen tot 50 personen. In de achterzaal kunnen gezelschappen tot 90 personen terecht. Beide zalen kunnen worden afgesloten voor buitenstaanders, zodat de hele ruimte uitsluitend voor je eigen gezelschap is.
Vraag naar de mogelijkheden

Vacature: Keukenmedewerkers

Als keukenmedewerker ben jij onmisbaar in de keuken naast de kok. Je zorgt voor de mise- en place, bereidt gerechten, verzorgt de opmaak van de borden voor de gasten, maakt schoon en helpt mee in de spoelkeuken. We zoeken samen met jou naar de ...
Meer over deze vacature

Vacature: Medewerkers voor de bediening en bar

Als medewerker bediening zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Jij serveert de drankjes en gerechten uit, je adviseert indien nodig en je voert alle bijkomende zaken uit welke zich aandienen. Waar blink jij in uit? Dat bepaal je ...
Meer over deze vacature

Openingstijden

Maandag
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
17:00 - 21:00

Donderdag
17:00 - 21:00

Vrijdag
17:00 - 21:00

Zaterdag
17:00 - 21:00

Zondag
16:30 - 20:0027 april 2024
20:00 uur gesloten


Contactgegevens

Edenstraat 5

5611 JM  Eindhoven


Telefoon

Fax
040 237 03 18

E-mail

Reserveer

Take Away


Directie: Kemal en Gabby Söylemez

De gastheer en gastvrouw van Juffrouw Tok Eindhoven

Juffrouw Tok Eindhoven is in handen van Kemal en Gabby Söylemez. Kemal: "Onze Kip Piri Piri is een prachtig product waarmee ik de hele zaak vol krijg. Ik hou ervan om alles klaar te maken, voor mijn gasten te zorgen en hen een fijne avond te laten beleven. Ook na zo’n twintig jaar geniet ik daar elke keer weer van. Wij hebben een grote, trouwe kring van vaste gasten opgebouwd, vooral gezinnen en families. Sommige gasten kwamen hier al als peutertje en komen nu nog steeds. We kennen elkaar bij naam, en ik weet vaak al wat ze gaan bestellen. Die warme band tekent de sfeer in ons restaurant."
Juffrouw Tok Eindhoven
Juffrouw Tok Eindhoven
Juffrouw Tok Eindhoven
Juffrouw Tok Eindhoven
Juffrouw Tok Eindhoven
Juffrouw Tok Eindhoven

Spaaractie

Bij elke € 15,- die u bij Juffrouw Tok besteedt, krijg je een spaarzegel voor je spaarkaart.Lees verder

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kans maken op een prijs bij Juffrouw Tok?Lees verder

Verjaardagsactie

Zou je tijdens je verjaardag van een gratis hoofdgerecht Kip Piri Piri willen genieten?Lees verderDeel deze pagina