Restaurant Juffrouw Tok Ede

Juffrouw Tok in Ede bestaat al sinds 1995. Je vindt ons gezellige familierestaurant op de Ginkelse Heide, tegenover de schaapskooi. Bij ons kun je ongedwongen uit eten gaan: genieten van onze beroemde Kip Piri Piri van de houtskoolgrill, of andere gerechten. Ons kiprestaurant ligt aan de oude weg tussen Ede en Arnhem (N224). Gemakkelijk bereikbaar, met ruime parkeergelegenheid (gratis).
N.B. Met een beetje geluk zie je ‘s middags de herder met zijn schaapskudde terugkeren van de hei; leuk voor jong én oud. Begin juni vindt het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest recht voor onze deur plaats. En half september de ‘Airborne Luchtlandingen’, een grootse happening met parachutisten.
 

Kindvriendelijk restaurant met speelkamer


Kinderen zijn van harte welkom bij Juffrouw Tok Ede. Ons kiprestaurant heeft een speciaal kindergerecht. Er liggen altijd kleurplaten, stiften en potloden klaar voor de kids. Ook is er een kleine speelkamer, met tekenfilms en touchscreenspellen aan de muur. Bij mooi weer kunnen de kinderen lekker naar buiten, ravotten op ons grote klimtoestel op een veilig omheind veldje.
 

Voedselallergieën geen probleem


Ben je allergisch voor bepaalde voedselbestanddelen? Geen probleem bij Juffrouw Tok. Wel is het fijn als je dit even van tevoren meldt. Dan krijg je ons allergenenoverzicht en kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Onze Kip Piri Piri is in elk geval glutenvrij, dankzij het grillen.
 

Bijzonderheden


Juffrouw Tok Ede serveert de biefstuk op een hele bijzondere manier: op een hete lavasteen. Zo kan elke gast zijn eigen biefstuk precies naar wens bakken.
Juffrouw Tok

Partycentrum Zuid-Ginkel

Heb je wat te vieren? Zoek je een locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Van maandag tot en met donderdag kun je terecht in ons Partycentrum Zuid-Ginkel voor feesten, partijen en bijeenkomsten. Kijk voor meer informatie op partycentrumzuidginkel.nl.
Meer over ons partycentrum

Openingstijden

Maandag
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
16:30 - 20:00

Donderdag
16:30 - 20:00

Vrijdag
16:30 - 20:00

Zaterdag
12:00 - 20:00

Zondag
12:00 - 20:00
Gewijzigde openingstijden

25 dec 2022
vanaf 16:30 uur

26 dec 2022
vanaf 16:30 uur

31 dec 2022
Gesloten

1 jan 2023
vanaf 15:00 uur

Contactgegevens

Verlengde Arnhemseweg 101

6718 SM  Ede


Telefoon

E-mail

Reserveer

Take Away


Directie: Christel Welling-Jansen

De gastvrouw van Juffrouw Tok Ede

Bij Juffrouw Tok Ede heeft Christel Welling-Jansen de leiding. Christel: "Ik vind het heerlijk om het mijn gasten zo relaxt mogelijk te maken. Ik hou ervan om de mensen goed te ontvangen, samen met mijn vrolijke en blije personeel. En om hen het lekkerste kippetje te laten proeven dat er is. Onze Kip Piri Piri is echt verslavend. Ik serveer kip én het is hier vaak een kippenhok, als de zaak vol zit met gezinnen en de kinderen lekker rondlopen en spelen. Dan geniet ik. Ik heb veel vaste gasten hier, waarmee ik een warme band heb opgebouwd. Dat familiegevoel, dat is zo leuk."
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede

50+ Korting

Met de 50-plus-voordeelpas ontvang je 10% korting op de totale rekening.Lees verder

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kans maken op een prijs bij Juffrouw Tok?Lees verder

Spaaractie

Bij elke € 15,- die u bij Juffrouw Tok besteedt, krijg je een spaarzegel voor je spaarkaart.Lees verder

Verjaardagsactie

Zou je tijdens je verjaardag van een gratis hoofdgerecht Kip Piri Piri willen genieten?Lees verderDeel deze pagina