Restaurant Juffrouw Tok Ede

Wegafsluiting Reminder
Beste bezoekers, We willen jullie eraan herinneren dat aanstaande maandag en dinsdag, van 18.45 tot 06.00 uur, de weg weer afgesloten zal zijn. De weersvoorspelling lijkt gunstig, dus hopelijk is woensdagavond en -nacht niet nodig om de weg af te sluiten. Gedurende deze tijd zijn wij enkel bereikbaar vanuit Ede. Daarnaast zullen ze aanstaande zaterdag 6 juli, ook werkzaamheden uitvoeren. Onze excuses voor de eventuele overlast in het weekend. Met vriendelijke groet,

Tot en met juli 2024 zijn er werkzaam aan de noordzijde (zijde Juffrouw Tok). Wij werken hier d.m.v. een halve baan afzetting, de parkeerplaats van Juffrouw Tok, Bloem blijft bereikbaar. 
Juffrouw Tok IS BEREIKBAAR. maar de wegwerkzaamheden zullen nog de gehele maand duren. 

Juffrouw Tok in Ede bestaat al sinds 1995. Je vindt ons gezellige familierestaurant op de Ginkelse Heide, tegenover de schaapskooi. Bij ons kun je ongedwongen uit eten gaan: genieten van onze beroemde Kip Piri Piri van de houtskoolgrill, of andere gerechten. Ons kiprestaurant ligt aan de oude weg tussen Ede en Arnhem (N224). Gemakkelijk bereikbaar, met ruime parkeergelegenheid (gratis).
N.B. Met een beetje geluk zie je ‘s middags de herder met zijn schaapskudde terugkeren van de hei; leuk voor jong én oud. Begin juni vindt het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest recht voor onze deur plaats. En half september de ‘Airborne Luchtlandingen’, een grootse happening met parachutisten.
 

Kindvriendelijk restaurant met speelkamer


Kinderen zijn van harte welkom bij Juffrouw Tok Ede. Ons kiprestaurant heeft een speciaal kindergerecht. Er liggen altijd kleurplaten, stiften en potloden klaar voor de kids. Ook is er een kleine speelkamer, met tekenfilms en touchscreenspellen aan de muur. Bij mooi weer kunnen de kinderen lekker naar buiten, ravotten op ons grote klimtoestel op een veilig omheind veldje.
 

Voedselallergieën geen probleem


Ben je allergisch voor bepaalde voedselbestanddelen? Geen probleem bij Juffrouw Tok. Wel is het fijn als je dit even van tevoren meldt. Dan krijg je ons allergenenoverzicht en kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Onze Kip Piri Piri is in elk geval glutenvrij, dankzij het grillen.
 

Bijzonderheden


Juffrouw Tok Ede serveert de biefstuk op een hele bijzondere manier: op een hete lavasteen. Zo kan elke gast zijn eigen biefstuk precies naar wens bakken.

Werkzaamheden, maar wel bereikbaar
Er wordt aan de weg gewerkt, maar Juffrouw Tok Ede is gewoon bereikbaar. Volg de borden.

Zaterdag en zondag zijn wij geopend vanaf 11 uur voor een heerlijk kopje koffie met appelgebak.
Onze lunchgerechten serveren wij vanaf 12 uur.
Online reserveren
Juffrouw Tok

Partycentrum Zuid-Ginkel

Heb je wat te vieren? Zoek je een locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Van maandag tot en met donderdag kun je terecht in ons Partycentrum Zuid-Ginkel voor feesten, partijen en bijeenkomsten. Kijk voor meer informatie op partycentrumzuidginkel.nl.
Meer over ons partycentrum

Vacature: Medewerkers voor de bediening en bar

Als medewerker bediening zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Jij serveert de drankjes en gerechten uit, je adviseert indien nodig en je voert alle bijkomende zaken uit welke zich aandienen. Waar blink jij in uit? Dat bepaal je ...
Meer over deze vacature

Vacature: Schoonmaakmedewerkers

Als schoonmaakmedewerker zorg je ervoor dat het restaurant er weer spik en span uitziet. De werktijden zullen buiten de openingstijden van het Restaurant zijn, vaak in de ochtenden. In goed overleg kunnen we samen de werktijden bepalen.  ...
Meer over deze vacature

Vacature: Restaurant bedrijfsleider

Een baan als restaurant bedrijfsleider bij Juffrouw Tok Ede is geen dag hetzelfde, maar we geven je wel een inschatting van je belangrijkste taken:   Het team van 20 tot 25 medewerkers van Juffrouw Tok stuur je aan. Je zorgt voor ons ...
Meer over deze vacature

Vacature: Keukenmedewerkers

Als keukenmedewerker ben jij onmisbaar in de keuken naast de kok. Je zorgt voor de mise- en place, bereidt gerechten, verzorgt de opmaak van de borden voor de gasten, maakt schoon en helpt mee in de spoelkeuken. We zoeken samen met jou naar de ...
Meer over deze vacature

Openingstijden

Maandag
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
16:30 - 20:00

Donderdag
16:30 - 20:00

Vrijdag
16:30 - 20:00

Zaterdag
11:00 - 20:00

Zondag
11:00 - 20:0027 april 2024
20:00 uur gesloten


Contactgegevens

Verlengde Arnhemseweg 101

6718 SM  Ede


Telefoon

E-mail

Reserveer

Take Away


Directie: Christel Welling-Jansen en Eline Huijbers

De gastvrouw van Juffrouw Tok Ede

Bij Juffrouw Tok Ede heeft Christel Welling-Jansen de leiding. Christel: "Ik vind het heerlijk om het mijn gasten zo relaxt mogelijk te maken. Ik hou ervan om de mensen goed te ontvangen, samen met mijn vrolijke en blije personeel. En om hen het lekkerste kippetje te laten proeven dat er is. Onze Kip Piri Piri is echt verslavend. Ik serveer kip én het is hier vaak een kippenhok, als de zaak vol zit met gezinnen en de kinderen lekker rondlopen en spelen. Dan geniet ik. Ik heb veel vaste gasten hier, waarmee ik een warme band heb opgebouwd. Dat familiegevoel, dat is zo leuk."
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede
Juffrouw Tok Ede

Verjaardagsactie

Zou je tijdens je verjaardag van een gratis hoofdgerecht Kip Piri Piri willen genieten?Lees verder

Spaaractie

Bij elke € 15,- die u bij Juffrouw Tok besteedt, krijg je een spaarzegel voor je spaarkaart.Lees verder

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kans maken op een prijs bij Juffrouw Tok?Lees verder

50+ Korting

Met de 50-plus-voordeelpas ontvang je 10% korting op de totale rekening.Lees verderDeel deze pagina