Kindvriendelijk restaurant

Kinderen vinden het een feest vinden om bij Juffrouw Tok te gaan eten. En terecht: onze familierestaurants zijn helemaal ingesteld op kids. Wij serveren gerechten waar kinderen van houden. En ze kunnen bij ons lekker spelen en plezier maken. Juffrouw Tok is dan ook de beste keuze voor zowel kinderen als hun (groot)ouders, want die kunnen rustig verder tafelen.
 

Kindermenu


Elk Juffrouw Tok Restaurant heeft kindergerechten op de menukaart staan: allerlei lekkere dingen waar kinderen van houden, met altijd een leuke verrassing.
 

Lekker kleuren of spelen


Kinderen houden wel van heerlijk eten, maar niet van lang stilzitten. Juffrouw Tok speelt daarop in. Elk Juffrouw Tok Restaurant biedt iets waarmee de kids zich kunnen vermaken. Dat varieert van kleurplaten tot film kijken, van speelgoed tot klimtoestel.
 

Voedselallergieën geen probleem


Is je kind allergisch voor bepaalde voedingswaren? Geen probleem. Wij hebben een allergenenoverzicht. Vraag ook even naar de mogelijkheden. Dan zorgen wij voor een smakelijk gerecht waar je kind probleemloos van kan smullen. Deel deze pagina