Restaurant Juffrouw Tok Tiel

Bij Juffrouw Tok in Tiel kun je ongedwongen genieten van Portugese Kip Piri Piri, of andere heerlijkheden. Ook onze spareribs zijn beroemd én geliefd onder onze trouwe gasten. Je vindt ons familierestaurant aan de rand van het centrum, tegenover een plantsoentje en de stadsgracht. Binnen is het knus, precies wat je zoekt als je uit eten gaat. Bij mooi weer kun je ook tafelen op ons dakterras. Of je laat het eten thuis bezorgen, want dat kan ook. Parkeren kan aan de overkant van het water, op het Burgemeester Hasselmanplein (bij ABN AMRO).
N.B. In september is het hier altijd feest: dan komt het jaarlijkse Fruitcorso voor de deur langs, net als de festivalgangers voor Appelpop.

Kindvriendelijk restaurant met speelhoek
Kinderen zijn van harte welkom bij Juffrouw Tok Tiel. Ons kiprestaurant heeft een speciaal kinderkeuzegerecht. En er is een speelhoek met spelletjes, kleurboeken en stiften/kleurpotloden voor de kids.

Voedselallergieën geen probleem
Ben je allergisch voor bepaalde voedselbestanddelen? Geen probleem bij Juffrouw Tok Tiel. Wel is het fijn als je dit even van tevoren meldt. Dan krijg je ons allergenenoverzicht en kunnen wij je informeren over de mogelijkheden. Onze Kip Piri Piri is in elk geval glutenvrij, dankzij het grillen.

Gratis wifi
Juffrouw Tok Tiel biedt alle gasten gratis wifi. Handig als je nog even wat moet regelen. En leuk voor de kinderen als zij online spelletjes willen doen.
Online reserveren

Thuisbezorgen

Bij Juffrouw Tok Tiel kun je ook online je bestelling doorgeven. De bestelling kan afgehaald worden of wij bezorgen het voor je.
Online bestellen

Feesten, meetings en partijen

Wil je overdag een feest, meeting of partij organiseren in een ongedwongen huiskamersfeer? Ook dan ben je bij Juffrouw Tok Tiel aan het goede adres. Voor feestelijke of zakelijke bijeenkomsten kun je overdag terecht in ons restaurant én op ons dakterras. Op het terras kunnen wij (op aanvraag) een verwarmde tent plaatsen.
Vraag naar de mogelijkheden

Openingstijden

Maandag
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
vanaf 16:30 uur

Donderdag
vanaf 16:30 uur

Vrijdag
vanaf 16:30 uur

Zaterdag
vanaf 16:30 uur

Zondag
vanaf 16:30 uur


Onze keuken is geopend tot 21:00 uur.

Contactgegevens

Kalverbos 1-3

4001 AJ  Tiel


Telefoon

E-mail

Reserveer


Directie: René en Inge Hanse

De gastheer en gastvrouw van Juffrouw Tok Tiel

René en Inge Hanse zijn sinds 2012 de drijvende krachten achter Juffrouw Tok Tiel. Inge: "Het contact met de gasten, dat vind ik het allerleukst. Wij hebben heel veel vaste gasten. Elkaar weer zien, een praatje maken, daar geniet ik echt van. Maar ik geniet even goed als het zó druk is dat we ons de benen uit het lijf lopen. Het geeft voldoening als het toch allemaal weer lukt. Verder heb je als eigenaar ook te maken met allerlei andere facetten van horeca, zoals de bediening aansturen, de keuken ondersteunen, bestellingen doen. Die afwisseling, dat vind ik erg leuk."

 

Gecertificeerd Praktijkopleider Plus en JobCoach


De directie van Juffrouw Tok Tiel is binnen de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) gecertificeerd als Praktijkopleider Plus (PO+) en JobCoach. Dat betekent dat schoolgaande jongeren een praktijkopleiding kunnen volgen in ons kiprestaurant, met uitzicht op een baan. Aanmelden is mogelijk voor:
  • leerlingen van Project Boris (voortgezet speciaal onderwijs en praktijkonderwijs)
  • vmbo-leerlingen
Gecertificeerd Praktijkopleider Plus en JobCoach
Juffrouw Tok Tiel
Juffrouw Tok Tiel
Juffrouw Tok Tiel
Juffrouw Tok Tiel
Juffrouw Tok Tiel
Juffrouw Tok Tiel

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kans maken op een prijs bij Juffrouw Tok?Lees verder

Spaaractie

Bij elke € 15,- die u bij Juffrouw Tok besteedt, krijg je een spaarzegel voor je spaarkaart.Lees verder

Verjaardagsactie

Zou je tijdens je verjaardag van een gratis hoofdgerecht Kip Piri Piri willen genieten?Lees verder

50+ Korting

Met de 50-plus-voordeelpas ontvang je 20% korting op de totale rekening.Lees verderDeel deze pagina